replika saat istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat istanbul vize işlemleri tuzla evden eve nakliyat evden eve nakliye istanbul mental aritmetik
Ürünler
Ürünler / Kozmetik Deterjan
Ticari İsmi Kimyasal İsmi Açıklama TDS MSDS
ACNIBIO AP FENOKSİETANOL VE PARABEN KARIŞIMI Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan geniş spektrumlu antimikrobiyel koruyucu. Yüksek sıcaklık pH:3-8 arasında etkilidir. Kozmetik ürünlerinde (%0.3-1)
ACNIBIO BC 7 CIT/MIT & BENZİL ALKOL Kozmetik ve deterjanda kullanılan, biosit ve fungisit etkisi olan koruyucu. Hidro alkollü solüsyonlar, Kremler (%0.1-0.2)
ACNIBIO FGI FENOKSİETANOL & DBGN & CIT/ MIT Her türlü kozmetik, jel ve kremlerde kullanılan geniş spektrumlu koruyucu. Cilt bakımı, şampuan, Kremler, Islak mendil, Deterjanlar (%0.05-0.2)
ACNIBIO PB FENOKSIETANOL& BRONOPOL & PARABEN Su ve yağ fazını birarada içeren emülsiyonlarda her iki fazıda korur. El kremleri, Vücut sütleri, Biryantin (%0.3-1.3)
ALEO VERA ALOE VERA %50 Tüm kozmetik ürünlerinde cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlamak amaçlı kullanılan aktif bakım maddesi. Şampuan ve sıvı sabun üretiminde kullanılır.
ALKOLTEKS 1618 SETİL STEARİL ALKOL 30-70 o/w kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde; şampuanlarda, balsamlarda; renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. Ayrıca dolgu maddesidir
ALLANTOIN ALANTOİN Yara iyileştirici, ağrı dindirici, anti-irritant, cilt koruyucu ve pürüzsüzleştirici aktif madde
ATMP ATMP İyon tutucu
BAC 50 BENZALKONYUM KLORÜR %50 Dezenfektan olarak çok geniş bir spektruma hitap eder
BENZOPHENONE 3 BENZOFENON 3 / UV FİLTRESİ 270-350 nm arasında etkili güneş filtresi. Güneş ve cilt kremlerinde kullanılır.
BENZOPHENONE 4 BENZOFENON 4 / UV FİLTRESİ 270-350 nm arasında; su bazlı ürünlerde UV ışınlarına karşı korunmasında. Kozmetik ve deterjanda kullanlılır.
BETAİN 30 ALKİL AMİDO PROPİL BETAİN 35% İrritasyon düşürücü, mild temizleme etkisi olan sekonder amfoterik yüzey aktif madde. Şampuan (%3-15), Sıvı sabun (%2-5), Sıvı deterjan (%2-5), Islak mendil (%2-4)
BETAİN 40 ALKİL AMİDO PROPİL BETAİN 45% İrritasyon düşürücü, mild temizleme etkisi olan sekonder amfoterik yüzey aktif madde. Şampuan (%3-15), Sıvı sabun (%2-5), Sıvı deterjan (%2-5), Islak mendil (%2-4)
BİOQUART QUARTAMİN Yumuşatıcı (%6-10)
BİTKİ EKSTRAKTI BİTKİ EKSTRAKTI Çeşitli bitki ekstraktı
BUĞDAY PROTEİNİ BUĞDAY PROTEİNİ Yüzey aktif bazlı tüm sistemlerde buğday proteini olarak. Islak mendilde (%0.5-2),şampuan (%0.5-3), Sıvı el sabunu (%0.1-1.5)
CASTOR OIL HİNT YAĞI Gıda, ilaç ve kozmetikte kullanılan bir çeşit bitkisel yağ.
CETAC 29 SETRİMONYUMKLORÜR %29 Saç kreminde kullanılan emülgatör, katyonik yumuşatıcı.Anyonik sistemlerde kullanılmaz.Cilt üzerinde yumuşak etki ve antistatik ajan olarak kullanılır
DISSOLVINE NA E.D.T.A. Temizlik ve kozmetik ürünlerinde metal iyonlarını kontrol etmek için kullanılır. (%0,1-1)
DMDMH DMDMH HİDANTOİN Deterjan ve kozmetikte tüm sıvı ürünlerde kullanılabilen koruyucu madde. Kozmetik (%0.15-0.4)
D-PANTHENOL %75 D-PANTHENOL (PROVİTAMİN B5) Derideki iritasyon, kepek gibi cilt problemlerine karşı kullanılan vitamin. Şampuan, jöle, krem, duş jeli, ıslak mendil gibi ürünlerde kullanılır
DSA KÖPÜK KESİCİ %30 Deterjanda köpük kesici olarak. Deterjanda (%0.05-2)
DTPMP DTPMP Mükemmel metal iyonlarını bağlama özelliği vardır.Dispersiyon etkisi sayesinde etkili sequesteran özellik istenen formüller için çok uygun bir üründür. Soğutma, boiler su sistemlerinde kireç ve korozyon inhibitörü olarak kullanılır
E VİTAMİNİ E VİTAMİNİ Antioksidan ve sıkılaştırıcı etkisinden dolayı birçok kozmetik ürününde kullanılır. Deodorantlarda, kremlerde, şampuanlarda, renkli kozmetik ürünlerinde, ıslak mendillerde kullanılır
ELTESOL SCS 40 SODYUM KÜMEN SULFONAT 40% (SCS) Ara çözücü
ELTESOL SCS 93 SODYUM KÜMEN SULFONAT 93% (SCS) Ara çözücü
ELTESOL SXS 40 SODYUM KSİLEN SULFONAT 40% (SXS) Ara faz çözücüsü olarak kullanılır. Deterjan(%0.5-5)
EMPIGEN OH 25 MIRISTIL AMİNOKSİT Özellikle hipokloritin kıvamlaştrılmasında ve aktif klorun stabil kalmasında kullanılan yüzey aktiftir. Kozmetik ve deterjan formüllerinde de köpük arttırıcı aktif olarak kullanılır Kıvamlı hipoklorit (%3-5), Deterjan&Kozmetik (%2-10)
EMPILAN KM 11 SETEARET-11 Kozmetik ürünlerde emülgatör, parfüm çözücü olarak saç ve el kremi, o/w emülsiyonlarında kullanılır.
EMPILAN KM 25 SETEARAT 25 Kozmetik ürünlerde emülgatör. Saç, El kremleri (%0.1-0.5), o/w emülsiyonları
EMULGIN L C12-13 PARET-9 Kozmetik formüllerde kullanılan yüksek performanslı emülgatör; çözücü
PACQOSOFT AKRİLAMİD BAZLI KOPOLIMER Esterquat Kıvamlaştırıcısı
GLİSERİN ( FARMA ) GLISERIN FARMA Nemlendirici ajan
HEDP HEDP İyon tutucu. Multi fonksiyonel fosfonat soğutma suyunda kireç önleyici olarak kullanılır, korozyon inhibitörü
HES 30000/HES 100000 HİDROKSİ ETİL SELÜLOZ kıvam verici
IPM İSO PROPİL MİRİSTAT Kozmetikte ve bazı medikal preparatlarda kullanılan cilt nüfuzu yüksek yağ.
KARBOMER KARBOMER Jöle, ultrason jel, yüz jeli gibi transparan jel formülasyonlarında kullanılır. Jelleştirici madde
KOMPERLAN KOKODİETANOL AMİDE %85 Her türlü temizlik malzemesinde kıvam verme ve köpük stabilizasyonu amaçlı noniyonik yüzey aktif madde.Kozmetik ve deterjan sektörlerinde kullanılır.şampuan(%1-2),Sıvı sabun(%1-2),Sıvı deterjan(%1-2)
LABSA LABSA %96 Her türlü temizleme ürününde temizleme amaçlı yağ sökme gücü yüksek anyonik yüzey aktif madde. İritasyonu yüksek olduğundan kozmetik ürünlerde tavsiye edilmez
LT 7 C-12 16 ALKOL 7 EO Özellikle toz deterjanda kullanılan, düşük ısıda aktif temizleme özelliği olan linear yapıda noniyonik aktif madde. Yağ sökme gücü yüksek. Genel temizlik (%1-3), Toz deterjan (1-10), Yağ/Kir Çöz (%3-5)
LUVISCOL WA 64 PVP/VA KOPOLIMER Saç jölesi ve spreylerinde sertleştirici polimer. Saç jölesi (%10-15), Spreylerde (%8-20)
MIAMIL L 30 SODYUM LAURİL SARKOSİNAT Özellikle klora karşı dayanıklılığı yüksek anyonik yüzey aktif.Kozmetik-deterjanda köpük arttırıcı ve ıslatıcı olarak kullanılır
MİNOX L LAURİLAMİNOKSİT Sıvı ürünlerde köpük özelliklerini arttırıcı, düşük irritasyonlu yüzey aktif
MP METİL PARABEN Yağ fazı koruyucusudur. Kozmetikte o/w ve w/o emülsiyonlarında, ilaç ve gıda sanayinde kullanılır. Ilaç,Gıda, Kozmetik (%0.1-0.4)
MP Na METİL PARABEN SODYUM Su fazı koruyucusudur. Kozmetikte o/w ve w/o emülsiyonlarında, ilaç ve gıda sanayinde kullanılır. İlaç, Gıda, Kozmetik (%0.1-0.4)
MPG USP MONO PROPİLEN GLİKOL Nemlendirici ajan, emülgatör, hamur güçlendirici, antioksidan, yağlayıcı olarak unlu mamüller, alkollü içecekler, çiklet ve şekerlemeler, donmuş gıdalar, aroma ve esanslar, tütün ve ilaç gibi ürünlerinde kulllanılır
NP 6 NONİL FENOL 6EO Çok iyi emülgatör, stabilizan, ıslatıcı, hidrotrop özellik
NP10 NONİL FENOL 10EO Her türlü deterjanda kullanılan, temizleme özelliği olan noniyonik yüzey aktif madde
OILM 100/350/1000 DİMETİKON 100 /350/1000 VİSKOZİTE Kozmetik ürünlerde kullanılan, cilt üzerinde yarı geçirgen bir tabaka oluşturarak nemin cilt içinde kalmasını sağlayan, sabunlaştırmayı azaltan silikon. Cilde yumuşaklık verir
OMC OKTİL METOKSİ SİNNAMAT Güneş ürünlerinde UVB filtresi olarak kullanılır. Güneş ürünleri (%1-10)
OYSTER 193 LİKİT PARAFİN Cilt bakım ürünlerinde, güneş bakım ürünlerinde, endüstride metal parlatmada, lubrikant olarak kullanılır
PEG 200 PEG 200 Deterjan etkili kıvamlaştırıcı noniyonik yüzey aktif madde. Deterjan, Kozmetik (%1-7), Tuvalet blokları (%5-10).
PEG 400 PEG 400 Deterjan etkili kıvamla?tırıcı yüzey aktif madde. Deterjan, kozmetik (%1-7), Tuvalet blokları (%5-10)
PLURAFAC LF 221 OXO ALKOL C11 6EO/4PO Köpüğün az olması istenilen durumlarda her tür deterjanda kullanılan temizleme özelliği olan noniyonik aktif madde
POLYQUATERNIUM 10 POLİKUATERNİUM 10 Şampuan ve vücut kremlerinde kullanılan suda çözünebilen katyonik kondisyoner.Yıpranmış saçların korunmasında ve güçlendirilmesinde etkilidir
POLYQUATERNIUM 6 POLİKUATERNIUM 6 Saç ürünlerinde kullanılan, alkolde çözünebilen kondisyoner. Saç bakım solüsyonlarında, el kremi formülasyonlarında kondisyoner ve antistatik etki için kullanılır. Anyonikler ile uyumlu değildir. Alkol içeren formülasyonlarda kullanılabilir
POLYQUATERNIUM 7 POLİKUATERNİUM 7 Saç ürünlerinde kullanılan suda çözünebilen kondisyoner.Şampuan, sıvı sabun, el kremi formülasyonlarında kondisyoner, köpük stabilizasyonu ve antistatik etki için kullanılır
POLYSORB 20 POLİSORBAT 20 Emülgatör. Su/yağ fazlarının emülsiyonun oluşmasını sağlamak için krem, losyon ve şampuan üretiminde kullanılır
PP PROPİL PARABEN Su fazı koruyucusudur. Kozmetikte o/w ve w/o emülsiyonlarında, ilaç ve gıda sanayinde kullanılır. Ila, Gıda, Kozmetik (%0.1-0.4)
PP Na PROPİL PARABEN SODYUM Su fazı koruyucusudur. Kozmetikte o/w ve w/o emülsiyonlarında, ilaç ve gıda sanayinde kullanılır. Ila, Gıda, Kozmetik (%0.1-0.4)
PROTAG T1 APG ALKİL POLİGLİKOZİT Biyolojik olarak parçalanan ekolojik ürünlerde kullanılan, yüksek alkali ortamda çözünen, yağ alma ve ıslatma özelliği olan noniyonik
REWOQUAT WE 18 ESTERKUAT YUMUŞATICI %90 Biyolojik parçalanabilirliği olan, sarartma etkisi çok az. Çamaşır yumuşatıcısı yapımında kullanılır. Aktivitesinin yüksek olmasından dolayı maliyet avantajı sağlar.
ROCKACET KO 300G PEG 7 GLYCERİL KOKOAT Şampuanlarda geri yağlandırıcı olarak kullanılır. Kuru saçlar için uygundur. şampuan (%0.5-1)
ROCKACET R40 PEG 40 HİDROJENE HİNT YAĞI Esans emülgatörü. Saç jölesi, şampuan ve genel temizlik ürünlerinde kullanılır.
SABOSOL NO 2 OLEİLAMİN 2 EO Asit içeren formülasyonlarına kıvam verme etkisi vardır. Aynı zamanda temizleme özelliği gösterir.Asit içeren kıvamlı formülasyonlar için (%1.5-5)
SİTRİK ASİT (MONOHİDRAT) SİTRİK ASİT (MONO HİDRAT) Asitliği düzenleyici
SLES 70 SODYUM LAURİL ETER SÜLFAT 70% 2EO Her türlü temizlik ürününde temizleme amaçlı, köpüğü yüksek, tuzla kıvamı artan anyonik yüzey aktif madde. Şampuanlarda, sıvı sabun, sıvı deterjan ve benzer temizlik ürünlerinde kullanılır
SMO SORBİTAN MONO OLEAT Emülgatör
SODYUM HEGZAMETA FOSFAT SODYUM HEGZAMETA FOSFAT Metal iyonları bağlayıcı olarak deterjanlarda, kıda katkılarında ve su yumuşatmada kullanılmaktadır
SYTRAN 5907 STİREN/AKRİLAT KOPOLIMER Süt veya losyon gürünümü veren opaklaştırıcı. Şampuan, sıvı sabun, duş jeli (%0.1-1)
TRELIN P 30 EU CIT/MIT & FORMAL DÖNOR Çok etkili bir koruyucu. Deterjan ve sabunlarda tavsiye edilir
TRİETANOLAMİN TRİETANOL AMİN (TEA) PH ayarlayıcısı
TRİKLOSAN TRİKLOSAN Antibakteriyel ajan
UZAF KÖPÜK KESİCİ Deterjanda köpük kesici olarak. Deterjanda (%0.05-2)
ZOHAR GLST SE GLİSERİL MONO STEARAT 40% Kozmetik ve ilaç sanayinde emülgatör ve koemülgatör olarak, şampuan ve kremlerde kıvamlaştırıcı, opaklaştırıcı olarak kullanılır
ZOHARPEARL 771 (120 KG) SEDEF (SODIUM LAURETH SULPHATE,EGDS,COCOAMIDE MEA) Kozmetik ürünlerde sedefli görüntü sağlamak için kullanılan bir madde. Sıvı el sabunu ve şampuan (%1-3)
ZOHARPON LAEA AMMONYUM LAURİL ETER SÜLFAT %25 SLES alternatifi, yüksek köpük özellikli, iritasyonu SLES'ten daha düşük yüzey aktif
ZOHARPON SE DISODYUM LAURET SULFOSUKSİNAT %40 Yumuşak, cilde zarar vermeyen kozmetik ve temizlik ürünlerinde, bebe şampuanlarında, banyo köpüklerinde kullanılan anyonik yüzey aktif.
ZOHARTERIC D KOKO AMFODİASETAT %40 Yumuşak, göz yakmayan, cilde zarar vermeyen, iyi köpüklü, düşük irritasyonlu amfoterik yüzey aktif.Bebe şampuanlarında ve normal şampuanlarda kullanılır
ZOHARPON SLS 1024 SODYUM LAURIL SULFAT GRANÜL Diş macunu ve şampuanlarda kullanılan, dolgun köpük ve yumuşak etkiye sahip düşük irritasyonlu yüzey aktif.